öyle yapacağına ver 200 k katıl cudi şansa mansa 1 adam kesersin belki loot gelir
Pvp turnuvalarına hiç bir şekilde girmedim, Benim charımla giren 1 - 2 kere belki arkadaşlarım olmuştur. Ben ŞANSA dayalı hiç bir pvp turnuvasına da katılmayı düşünmüyorum...
örneğin; 5 paradarbe vuran adamla 1 paradarbe vuran adam gibi. bunu atsız çevirme ihtimalin yok, atlı iken çevirme ihtimalin var.
Bu benim kendi düşüncem... Açık arazi atlı pvp'ler her zaman sevdiğim türdür. mage vs mage pvp leri yeteneğe bağlıdır, diğer her türlü pvp'ler tamamiyle şansa bağlıdır, kim daha çok bonus krit vurursa kazanır. o yüzden ordaki insanları izlerken eğleniyorum, bak adamların neti kopar , WARRİOR adamın çantasında reg olur diye kill çekilir, kimse yanlış anlamasında Nebula Etkinliklerinde %99.9 hep bir sorun var... o yüzden hiç bir etkinlikte olmakta istemiyorum...
girer ölür , öldürürüm keyfimi alır çıkarım...
Mesela 1 arkadaşımız etkinlikten eleniyor, kill çekiliyor jaila atıyorlar, HAKLILARDIR'da ama aynı isimde tüm karakterlerini eğer bir şey yapmadıysa diğer karakterleriyle jaila bence atamazsınız. ozaman İP ban atıcaksınız oynamasını istemiyosanız, oynamıycak...
Kuralları yeniden düzenlediyseniz, kurallar bölümüne de yazında bizde okuyalım.